Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cas
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se rade si sunca se taie bucatele. Se amesteca si se introduc in crestatura din pieptul de pui. Se bat ouale. Carnea se da mai intii prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins. Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Supa instant se amesteca cu putin otet, sare, piper. Se toarna peste cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste pieptuli de pui cu salata de cartofi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii