Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite
Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite o pruna taiata marunt si se prinde cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prjesc bucatile de carne, intorcindu-le pe toate partile. Cind s-au prajit se scot si se patreaza la cald. In sosul ramas se pune zeama de lamiie si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe.
Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur.
Salata cu creveti este perfecta ca aperitiv la o petrecere sau chiar ca si fel principal. Este foarte usor de preparat, poti...
Salata cu creveti• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
Carnati de porc cu cartofi taranesti• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba• puneti
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoaraPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufAcest blat umed de tort este foarte simplu de preparat si nu necesita insiropare.
Blat umed de tort
Comentarii