Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite
Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite o pruna taiata marunt si se prinde cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prjesc bucatile de carne, intorcindu-le pe toate partile. Cind s-au prajit se scot si se patreaza la cald. In sosul ramas se pune zeama de lamiie si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe.
Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii