Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina apa. Se pune mazarea la fiert timp d
Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina apa. Se pune mazarea la fiert timp de 5 minute in apa sarata. Se fierbe in acelasi mod si fasolea verde si se taie in bucati. Se taie ardeiul gras si ceapa sub forma de cubulete. Se pun toate legumele intr-o oala impreuna cu patrunjelul si busuiocul. Se adauga carnea tocata, miezul de paine stors de apa, stafidele, romul si oul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine, se umple buzunarul pieptului de vitel cu acest amestec. Se coase buzunarul cu ata groasa pentru ca umplutura sa nu iasa afara. Se dizolva cuburile de concentrat in 50 ml. apa calda si se toarna amestscul intr-o oala. Se pune pieptul de vitel impreuna cu rosia taiata in doua, ramurica de rozmarin si foaia de dafin. Se presara piperul si se lasa sa fiarba 1 h. si jumatate. Se ia capacul si se micsoreaza focul. Se toarna coniacul peste pieptul de vitel si se lasa pe foc
Pieptul de vitel se taie felii, cand s-a mai racorit, se aseaza pe un platou asemanator tiglelor pe casa, se orneaza cu frunzulite de rozmarin si se servesc cu diferite garnituri , dupa dorinta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii