Cu o seara inainte de preparare taiem in 2 pieptul de pui dezosat si il feliem. Turnam intr-un vas adanc uleiul si adaugam condimentele, adaugam buca
Cu o seara inainte de preparare taiem in 2 pieptul de pui dezosat si il feliem.
Turnam intr-un vas adanc uleiul si adaugam condimentele, adaugam bucatile de carne, le acoperim cu folie si le punem la rece.
Nu adaugam sare si nu batem carnea sa nu fie uscata. Prajim la gratar carnea 3-5 minute pe fiecare parte.
Servim cu salata de cartofi cu maioneaza sau salata greceasca.
Alte retete culinare gasiti aici:
Piept de pui la cuptor
Pulpe de pui in sos picant
Mancare de pui cu legume si iua fierte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii