Pentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt.
Pentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Orezul se alege de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Puiul se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, 50 g ceapa taiata sferturi si telina. Orezul si ceapa tocata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de pui strecurata, adaugand in continuare supa necesara fierberii orezului, cubul MAGGI si piperul. Puiul se portioneaza, se aseaza peste pilaf si se introduce la cuptor 10 minute.
Pilaful cu carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii