Pilaful la cuptor cu copanele e foarte gustos. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de copanele de pui, condimente, usturoi, zarzavaturi, ceapa, mazare, fasole verde, orez si ciuperci.
Pilaful la cuptor cu copanele e foarte gustos. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne ciocănele de pui le-am condimentat, amestecănd bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.
După 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena şi am dat la cuptor pentru 1 oră.
Am pregătit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar când acestea s-au înmuiat putin am adăugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adugat puţină apă caldă şi am lăsat să se fiarbă. Când orezul a fost aproape gata, am pus ½ linguriţă curry. Am pus orezul într-un vas de yena şi am dat la cuptor ptr 15 minute.
Am servit ciocanelele cu orezul cu legume, împreună cu o salata combinată de vară (salată verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapă roşie).
Sursa acestei retete este blogul culinar: sim0na-world
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii