Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi

Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul, ceapa, cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi

Ingrediente

  • 700 gr. carne porc
  • 2 cepe mari
  • 3 cartofi mari
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 2 felii de paine
  • 1 caciulie usturoi

Mod de preparare

Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul,ceapa,cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale si se amesteca bine. se pune o tigaie cu ulei si se incinge si se fac din umplututa obtinuta bile si se aplatizeaza apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti


Pirjoalele moldovenesti cu usturoi si verdeturi se pot servi calde, reci sau cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci