Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul, ceapa, cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale.
Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul,ceapa,cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale si se amesteca bine. se pune o tigaie cu ulei si se incinge si se fac din umplututa obtinuta bile si se aplatizeaza apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti
Pirjoalele moldovenesti cu usturoi si verdeturi se pot servi calde, reci sau cu sos de rosii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii