Pentru placintelele delicioase cu carne se face un aluat dintr-un pahar de caimac gros (smantana de pe lapte fiert), unul de faina si putina sare. Se intinde in lung.
Pentru placintelele delicioase cu carne se face un aluat dintr-un pahar de caimac gros (smantana de pe lapte fiert), unul de faina si putina sare. Se intinde in lung, se unge cu o pana cu unt topit si, se impatureste in trei. Se acopera cu un servet si se lasa 10 minute sa se odihneasca la rece. Se intinde foaia ceva mai groasa ca pentru taitei si se taie in dreptunghiuri de 6 pe 12 cm. Se prepara carnea ca pentru coltunasi, se pune cate o movilita pe jumatatea fiecarei bucati de aluat, se indoaie cealalta jumatate deasupra, astfel incat sa formeze patrate. Se strang marginile intre degete ca sa se lipeasca. Se ung cu ou batut si se asaza pe o tava. Se coc in cuptor, la foc iute.
Placintelele cu carne se servesc calde.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mere
Comentarii