Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga
Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga vinul si doua linguri de zahar si se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Se spala merele, se taie in jumatati si li se scot cotoarele. Se presara cu un amestec de scortisoara, miere, doua linguri de zahar si faina dizolvata in putina apa, dupa care se pun separat Ia prajit. Dupa ce merele s-au inmuiat, se rastoarna impreuna cu sosul in care au fiert peste carne si se mai lasa impreuna sa fiarba 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii