Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari.
Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari.
Sosul: pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se leaga cu amidon dizolvat in apa, dupa care se adauga cuburile de castraveti.
Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez gratinat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii