Prepelitele cu smantana pot fi o friptura foarte eleganta si gustoasa. Pentru a prepara prepelite cu smantana aveti devoie de prepelite, smantana, unt, faina si sare.
Prepelitele, spalate, se taie pe jumatate de-a lungul trupului si se prajesc putin intr-o cratita cu unt fierbinte. Se toarna apoi smantana bine amestecata cu faina, se adauga o lingura, doua de apa, sare, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet, inabusit, 15—20 min.
Se servesc cu mamaliguta calda.
Alte retete recomandate:
Iahnie de fasole
Salam de biscuiti de post
Cartofi la cuptor
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcHummus este o pasta de naut delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv sau gustare, fiind foarte sanatoasa.
Hummus (reteta video)Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeUn super fel principal! Mai nou, adică de vreo jumătate de an, în pliantele Sellgros, Chef Giusepe prezintă câte o...
Pulpă de porc cu ciuperci și prazReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii