Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.
Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.
Prin ouale batute se da bucatile de pui.
Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.
Se poate servi cu conopida murata.
Pofta buna!
Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii