Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste
Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata rondele si cateii de usturoi. Se adauga si bucatile de pui iar cand toate si-au luat gusturile si aromele se adauga si ardeii taiati tot rondele. Punem maslinele si supa apoi se lasa sa fiarba 15 min la foc mic mititel. Se condimenteaza cu cimbru, sare, piper dupa gust ( eu adaug si-un fir de busuioc ) si se da la cuptor pana se rumeneste de-ti lasa gura apa. Cu 15 minute inainte de a fii gata, punem si vinul.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Chiftele
Ciorba radauteana
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii