Pentru pui cu bame si vin alb spalati foarte bine bamele, apoi opariti-le cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care ati pus 3 linguri de otet.
Pentru pui cu bame si vin alb spalati foarte bine bamele, apoi opariti-le cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care ati pus 3 linguri de otet. Lasati-le 10-15 minute, apoi limpeziti-le cu multa apa rece. Taiati carnea de pui in bucati potrivite, puneti-o in cratita cu ulei, acoperiti si lasati pe foc mic pana se rumeneste frumos. Puneti atita apa cit sa acopere carnea si lasati vasul sa fiarba la foc domol. Cand carnea este aproape fiarta, puneti bamele, patrunjel, sare, rosiile taiate, vinul si continuati fierberea la cuptor pana cand sosul scade potrivit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii