Amestecati intr-un vas supa de pui cu zeama de lamaie si vinul alb. Lasati sosul deoparte. Dati pieptul de pui prin faina. Pastrati restul de faina p
Amestecati intr-un vas supa de pui cu zeama de lamaie si vinul alb. Lasati sosul deoparte. Dati pieptul de pui prin faina. Pastrati restul de faina pentru mai tarziu. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti pieptul de pui.
Prajiti bine pe ambele parti, apoi asezati puiul pe o farfurie. In aceeasi tigaie folosita pentru pui adaugati untul si ciupercile. Rumeniti 2-3 minute untul si ciupercile. Acoperiti ciupercile cu faina ramasa si mai prajiti 1 minut. Turnati sosul de vin peste ciuperci si amestecati constant pana se ingroasa.
Daca doriti adaugati patrunjel proaspat.
Pentru servit, turnati 1-2 linguri din sosul obtinut peste pui; Puteti adauga o rosie proaspata taiata in patru sau sote de fasole verde taiata bucati (fasolea verde se prajeste 2-3 minute in unt sau ulei de masline).
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii