Se pun ciupercile in apa fierbinte (fara a se fierbe, se lasa cam 15 minute pana se inmoaie si se umfla apoi se storc de apa si se taie dar bucati ma
Se pun ciupercile in apa fierbinte (fara a se fierbe, se lasa cam 15 minute pana se inmoaie si se umfla apoi se storc de apa si se taie dar bucati mari.
Puneti ulei in wok(sau o tigaie normala )se pune usturoiul impreuna cu ghimbirul si se lasa un minut la prajit amestecandu-se continuu (aveti grija sa nu il ardeti, se arde foarte repede).
Taiati puiul in fasii subtiri si lungi cam de un deget apoi intr-o tigaie il prajiti pana isi schimba culoarea.
Se pune apoi puiul prajit in wok impreuna cu usturoiul si ghimbirul, se adauga ceapa de primavara (care se taie dar nu marunt ci bucatele mai mari cam de 1,5cm) si sosul de soia, se lasa un minut la foc mare amestecandu-se continuu.
Apoi, se adauga sosul de peste impreuna cu doua lingurite de zahar brun si ciupercile negre, se acopera cu capac si se lasa 2 minute.
Se serveste imediat cu ardeiul rosu pus deasupra si frunzele de coriandru impreuna orez rece (orezul doar fiert in apa si cu putina sare). Reteta Pui cu ciuperci negre a fost propusa de kuch
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatPentru a obține o carne de porc fragedă și delicioasă vă recomand să o fierbeți în bere. Cu siguranță...
Piept de porc fiert in bereDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii