Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se a
Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se adauga ceapa si se continua prajirea. Se sdauga faina si se mai prajeste putin amestecind. Se introduce puiul rumenit, usturoi, vin, rosii, ciuperci, o jumatate cana apa, sare si piper dupa gust. Se fierbe la foc mic 10-15 minute.
Se serveste cu cartofi piure.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii