Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au f
Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in putina apa, am sarat, piperat (am pus boabe si macinat) si la sfarsit am pus usturoi pisat fin. Poti adauga si smantana.
Se serveste cald, iar daca vreti sa fie mai consistent serviti cu garnitura de galuste, mamaliguta sau orez. Reteta Pui cu ciuperci si usturoi a fost propusa de Gabi Cara pe forum culinar.ro
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,
Pulpe de pui umplute cu orez,
Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii