Se amesteca supa de carne cu amidonul alimentar, curry, sare si fulgii de ardei. Se incinge uleiul in care se frige ficatul de pui taiat bucati, ceapa
Se amesteca supa de carne cu amidonul alimentar, curry, sare si fulgii de ardei. Se incinge uleiul in care se frige ficatul de pui taiat bucati, ceapa se toaca marunt, ardeiul iute se taie fasii subtiri, iar usturoiul se zdrobeste. Ficatul se frige pana nu mai are sange, se adauga supa de carne cu condimentele si se fierbe.
Se serveste cu garnitura de orez calit cu curry.
Alte mancaruri recomandate
Zacusca de vinete
Zacusca fasole
Zacusca peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii