Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa foarte marunt taiata, 1 lingurita faina, se amesteca si se lasa s
Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa foarte marunt taiata, 1 lingurita faina, se amesteca si se lasa sa se prajeasca putin ceapa cu faina. Se adauga jumatate de ceasca zeama de carne (in lipsa, apa), fasolea curatata si spalata si rosiile, curatate de pielite, fara seminte si taiate bucati. Se pune sarea si verdeata si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ ora. Se da apoi la cuptor ca sa scada zeama bine. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o in acest caz o data cu zeama de carne.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii