Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se
Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare si apoi se pune deoparte.
Se caleste ceapa in untura de la slanina si cand e gata se adauga 3 linguri de boia, se amesteca, si se toarna peste 2 dl apa. Se adauga fasolea verde, carnea de pui si se condimenteaza cu usturoi zdrobit. Se fierbe sub capac 30 de minute de la primul clocot.
Cand de inmoaie carnea de pui si fasolea(daca fasolea este foarte frageda se adauga cam dupa 15 minute dupa carnea de pui) se ia de pe foc si se adauga salata pregatita. Se pune inapoi pe foc si se mai lasa la fiert putin.
Se amesteca bine 5 dl smantana cu 2-3 linguri de faina, dupa care amestecand incet se toarna peste zeama de pe carne si fasole. Cand compozitia devine omogena se adauga la mancare si se pune inapoi pe foc.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Spanac cu smantana
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...
Ciorba de cartofiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii