Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea.
Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea. Daca puiul este foarte tanar, fasolea se fierbe separat, se scurge de apa atat cat trebuie pentru ca mincarea sa aiba sos. Se acopera, se da la cuptor o jumatate de ora. Daca puiul este mai mare si nu prea fraged, se asaza fasolea cruda peste puiul inabusit cu unt, se toarna o ceasca buna de apa sau de zeama de carne si se lasa sa fiarba acoperit. Daca scade prea mult, se mai adauga apa. Se pune bulion si verdeata tocata. Aceeasi mancare se poate face fara ceapa, iar cand este gata, se adauga 2 — 3 linguri de smantana.
Puiul cu fasole verde si bulion se poate servi cu smantana.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii