Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se t
Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se toarna 100-200 ml smantana. Adaugati cateva felii de lamaie, carnea, restul de felii de lamaie si smantana, iar deasupra faramitati putin unt. Se fierbe inabusit pana se inmoaie carnea. (nu amestecati, doar zgaltaiti)
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ardei copti
Musaca de vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii