Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se t
Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se toarna 100-200 ml smantana. Adaugati cateva felii de lamaie, carnea, restul de felii de lamaie si smantana, iar deasupra faramitati putin unt. Se fierbe inabusit pana se inmoaie carnea. (nu amestecati, doar zgaltaiti)
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ardei copti
Musaca de vinete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii