Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie.
Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie. Se curata si se spala ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt. Coaja de lamaie se amesteca cu o lingura de ulei, sare, piper si se introduce sub piele. Ceapa se taie in 8, usturoiul ramas se taie marunt, morcovii felii subtiri. Se aseaza impreuna cu pulpele intr-un vas termorezistent, se toarna deasupra uleiul, vinul si zeama de lamaie si se da la cuptor 45 min.
Se servesc fierbinti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii