Puii spalati se taie in bucati si se fierb cu ceapa si putina sare in apa cit sa-i cuprinda. Separat, se face din faina si unt un rintas care se sting
Puii spalati se taie in bucati si se fierb cu ceapa si putina sare in apa cit sa-i cuprinda. Separat, se face din faina si unt un rintas care se stinge cu zeama strecurata in care au fiert puii. Sosul trebuie sa fie mai subtire. Dupa ce este gata, se toarna peste pui, de unde in prealabil a fost scoasa ceapa. Se adauga lamiia, se potriveste de sare si se lasa sa clocoteasca impreuna citeva minute.
Se serveste fierbinte
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de mentaPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii