Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie. Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt
Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie.
Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt. Apoi adaugi faina desfacuta in apa, verdeata si se potriveste cu sare.
Se da totul la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Placinta cu legume si pui,
Placinta cu carne si ciuperci,
Placinte Englezesti
Burek cu carne,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii