Aceasta reteta cu carne de pui este una foarte gustoasa si usor de preparat. Pe langa carnea de pui, mai aveti nevoie de mango, cus-cus, ceapa, marmelada de portocale si mustar boabe.
Se amesteca intr-un bol bucatile de mango, o parte din ceapa verde tocata marunt, chimionul si otetul. Se pune cus-cus-ul intr-un vas, se toarna peste el 400 ml apa fiarta si se acopera cu o folie de pastic. Separat, se amesteca marmelada cu mustarul. Se pun feliile de piept de pui pe gratar, se ung cu jumatate din compozitia de marmelada, dupa 4-5 minute se intorc si se ung cu restul marmeladei. Se tin inca 4-5 minute, pana cand carnea se patrunde, iar glazura se caramelizeaza. Cus-cus-ul se rastoarna peste vasul in care este mango-ul si se serveste alaturi de pui.
Mancarea se serveste calda, presarata deasupra cu ceapa verde ramasa.
Alte retete care contin carne:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii