Aceasta reteta cu carne de pui este una foarte gustoasa si usor de preparat. Pe langa carnea de pui, mai aveti nevoie de mango, cus-cus, ceapa, marmelada de portocale si mustar boabe.
Se amesteca intr-un bol bucatile de mango, o parte din ceapa verde tocata marunt, chimionul si otetul. Se pune cus-cus-ul intr-un vas, se toarna peste el 400 ml apa fiarta si se acopera cu o folie de pastic. Separat, se amesteca marmelada cu mustarul. Se pun feliile de piept de pui pe gratar, se ung cu jumatate din compozitia de marmelada, dupa 4-5 minute se intorc si se ung cu restul marmeladei. Se tin inca 4-5 minute, pana cand carnea se patrunde, iar glazura se caramelizeaza. Cus-cus-ul se rastoarna peste vasul in care este mango-ul si se serveste alaturi de pui.
Mancarea se serveste calda, presarata deasupra cu ceapa verde ramasa.
Alte retete care contin carne:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii