Se taie carnea cubulete si ceapa se toaca. Se pun ambele la calit in uleiul de masline. Dupa ce carnea si-aschimbat putin culoarea se pune dovlecelul
Se taie carnea cubulete si ceapa se toaca. Se pun ambele la calit in uleiul de masline. Dupa ce carnea si-aschimbat putin culoarea se pune dovlecelul taiat felii subtiri sau cubulete .Urmeaza apoi orezul. Se toarna supa si se lasa pe foc redus pina scade lichidul. Se pune sare,piper,putin curry.
Se serveste imediat cu bagheta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii