Pentru puiul cu smantana si marar se inabusa in unt bucatile de pui. Se pune sare. Se adauga cate putina apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se pune smantana.
Pentru puiul cu smantana si marar se inabusa in unt bucatile de pui. Se pune sare. Se adauga cate putina apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se pune smantana, in care s-a amestecat putina faina. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand se face economie de smantana, se prajeste usor o jumatate lingura de unt cu tot atata faina si se stinge cu apa. Se lasa sa dea cateva clocote pentru a se obtine un sos nu prea gros. Se adauga 1 — 2 linguri de smantana. Se toarna peste pui. Cand este aproape gata, se adauga putin marar tocat.
Puiul cu smantana si marar se serveste cald cu marar tocat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii