Pui cu smantana si taitei de casa

Puiul se fierbe in apa cu sare, apoi se transeaza. Separat se calesc cele 4 linguri de faina in untdelemn si se stinge totul cu zeama de la puiul fi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 4 linguri untdelemn
  • sare
  • piper alb
  • marar verde
  • 250 gr. ciuperci
  • 250 gr. taitei de casa
  • 250 gr. smantana

Mod de preparare

Puiul se fierbe in apa cu sare, apoi se transeaza. Separat se calesc cele 4 linguri de faina in untdelemn si se stinge totul cu zeama de la puiul fiert. Cind faina a fiert, se adauga smintina, taiteii fierti si bucatile de pui. Se lasa totul sa dea in 2-3 clocote.

Se serveste cu marar taiat marunt

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci