Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatil
Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare.
Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga uleiul ca sa nu se prinda de tigaie.
Ceapa se taie marunt, si se pune la rumenit impreuna cu piperul si frunzele de dafin in sosul pe care l-a lasat puiul.
Cand ceapa devine translucida, se adauga puiul in oala si se acopera cu apa.
Carnea se mai fierbe 10 min, dupa care se adauga morcovul ras si cartofii taiati cubulete.
Completati cu apa sa fie cu 2 degete deasupra cartofilor, apa sa nu fie rece, sa fie calduta se mai fierb 15-12 min.
Cand cartofii sunt fierti se adauga smantana amestecata cu faina. Se inglobeaza lingura cu lingura amestecand tot timpul.
Asteptam sa dea in 2-3 clocote pana se ingroasa sosul.
Se adauga mararul tocat fin, se acopera oala cu un capac.
Pofta buna!
Reteta a fost propusa de pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
,
,
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAveam niște carne de vițel primită și nu știam ce să mai pregătesc cu ea. A ieșit o plăcintă delicioasă, care a...
Placinta cu carne de vitelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii