Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatil
Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare.
Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga uleiul ca sa nu se prinda de tigaie.
Ceapa se taie marunt, si se pune la rumenit impreuna cu piperul si frunzele de dafin in sosul pe care l-a lasat puiul.
Cand ceapa devine translucida, se adauga puiul in oala si se acopera cu apa.
Carnea se mai fierbe 10 min, dupa care se adauga morcovul ras si cartofii taiati cubulete.
Completati cu apa sa fie cu 2 degete deasupra cartofilor, apa sa nu fie rece, sa fie calduta se mai fierb 15-12 min.
Cand cartofii sunt fierti se adauga smantana amestecata cu faina. Se inglobeaza lingura cu lingura amestecand tot timpul.
Asteptam sa dea in 2-3 clocote pana se ingroasa sosul.
Se adauga mararul tocat fin, se acopera oala cu un capac.
Pofta buna!
Reteta a fost propusa de pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
,
,

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii