Pentru pui cu stafide si curry carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie.
Pentru pui cu stafide si curry carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie. Se scoate si se lasa deoparte. In tigaie se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga o lingurita de curry si se amesteca bine. Se toarna apa si se pun inapoi in tigaie bucatile de pui, apoi se adauga morcovul congelat si stafidele. Se acopera cu capac si se lasa totul sa fiarba la foc mic, pana cand carnea este gatita, iar sosul scade si se ingroasa usor. Spre final se adauga si cea de-a doua lingurita de curry. Se mai da un clocot, se potriveste gustul de sare si piper si se opreste focul.
Puiul cu stafide si curry se serveste cald, alaturi de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii