Pui cu tarhon

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu
  • 1 lingura untura
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 1/2 lingurita faina
  • tarhon
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se adauga 3-4 linguri apa, zeama de la 4-5 rosii, sarea si tarhonul ales si bine spalat. Cantitatea de tarhon poate varia dupa dorinta. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind carnea este aproape fiarta, se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o, in acest caz, o data cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori