Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece.
Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece. Peste carne adaugati bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Puneti verdeata, acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet pe foc domol. Sosul nu se leaga cu faina si se fierbe sa scada potrivit, in cuptor, pana cand grasimea se ridica deasupra ca la zacusca.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii