Puiul in sos de ceapa este o mancare foarte satioasa. Aceasta reteta de pui o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne.
Se sareaza, se pipereaza carnea, apoi se prajeste cate 2-3 miute pe fiecare parte in ulei. Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga zeama de lamaie si faina amestecata cu 250 ml apa rece. Se amesteca continuu pana cand sosul se ingroasa, apoi se ia de pe foc si se adauga smantana. Se potriveste apoi la gust de sare si piper.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Drob de pui
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii