Aceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei retete de pui aveti nevoie de ulei, pulpe de pui, usturoi, chimion, coriandru, paprika, ceapa, rosii, linte si caise uscate.
Se ung pulpele de pui cu o lingura de ulei. Se amesteca usturoiul, chimionul, coriandrul si parika intr-un bol. Se pun apoi la prajit la foc mediu, timp de 5 minute. Se scoate carnea si se aseaza pe o farfurie.
Se adauga in vas uleiul ramas si se prajeste ceapa tocata marunt. Se adauga si restul ingredientelor, inafara de menta si se lasa la fiert. Se pun pulpele de pui deasupra si se toarna deasupra ketchupul si supa de pui. Se acopera si se lasa la foc cca 1 ora si jumatate pana cand carnea se inmoaie iar sosul se ingroasa.
Mancarea marocana de pui cu linte se serveste calda, cu garnitura de cus-cus sau orez.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii