Mai intai se face picada, punand migdalele, semintele de pin, patrunjelul, usturoiul si sofranul in blender, unde le-am procesat pana au devenit cam c
Mai intai se face picada, punand migdalele, semintele de pin, patrunjelul, usturoiul si sofranul in blender, unde le-am procesat pana au devenit cam ca o pasta. Se pun deoparte intr-un castronel. Intre timp se pune la incins intr-o cratita cu fundul gros 2 linguri de ulei de masline. Bucatile de piept de pui, spalate si uscate se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in uleiul incins sa se aureasca pe ambele parti, apoi se scot pe o farfurie. Daca folositi puple si/sau ciocanele de pui, inlaturati pielea.
Se adauga in cratita ulei de masline, apoi se pune ceapa tocata si putina sare . Se lasa cam 5 minute dupa care se toarna peste sherry-ul. Se amesteca, dupa care se adauga supa de pui, rosiile, frunza de dafin si scortisoara. Se lasa sa de a in clocot. Atunci se adauga puiul impreuna cu toata zeama pe care a lasat-o. Se acopera cratita, se pune pe foc mic si se lasa la fiert pana ce puiul a fost patruns complet. Apoi se scoate din nou puiul pe farfurie si se acopreta cu o folie de aluminiu pana se termina sosul. Dupa ce a mai fiert sosul circa 3 miunte se amesteca in el picada si se mai lasa pe foc mic inca aproximativ 2 minute, pana s-a ingrosat.
Se scoate frunza de dafin, se toarna sosul peste pui si se serveste.
Alte retete recomandate:
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaAi pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba! M-am gandit sa te rasfat cu niste cotlete...
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptorDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii