Pui indian tandoori

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la mari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui indian tandoori

Ingrediente

  • * 4 linguri de iaurt gras
  • * 3lingurite tandoori masala
  • * 2 linguri pasta de rosii
  • * 1 lingurita praf de ghimbir
  • * 3 catei de usturoi zdrobiti
  • * 1/2 lingurita praf de mustar
  • * 1/2 lingurita boia iute
  • * 1 lingurita chimen macinat
  • * 1 lingurita coriandru macinat
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * un pui de cca 1 kg

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la marinat 30 minute sau peste noapte.Asezati carnea pe gratar si lasati-o jumatate de ora, avand grija sa intoarceti bucatile o data, dupa 20 de minute.
Serviti friptura cu sos de iaurt cu menta si ornata cu cateva frunze de patrunjel si o felie de lamaie.

Reteta oferita de Farfoora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc