Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de
Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de carne. Se ruleaza precum sarmalutele si se prind cu scobitori. Pregatim locul de munca in felul urmator : faina + sare(putina), pe o farfurie; oul batut , intr-un castronel; pesmet + sare(putina), pe alta farfurie. Tavalim rulourile intai prin faina, apoi prin ou si la final pesmet. Se prajesc la foc mediu pe toate partile pina cind se rumenesc bine.
Se servesc cu cartofi aurii si salata de varza. Reteta Pui kiev a fost propusa de Marci pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu rizotto ,
Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar,
Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii