Pui la cuptor cu lamaie si paste

Aceasta reteta de pui la cuptor este usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamai
  • sare
  • 3 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 4 copane de pui
  • ulei de masline
  • 300 gr paste
  • 1 mana busuioc

Mod de preparare

Pui la cuptor cu lamaie si paste se prepara astfel: se pun lamaile taiate in felii groase si 3 catei de usturoi pe fundul unui vas. Se toarna vinul alb. Deasupra se aseaza copanele de pui, stropite cu uleiul de masline si sarate. Se pun la cuptor, la 180 grade, timp de 50 de minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata apoi carnea de pui de pe oase si se taie felii. Se toarna sosul pregatit anterior, strecurat peste paste, se adauga busuiocul si carnea de pui.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Drob de pui

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc