Aceasta reteta de pui la cuptor este usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.
Pui la cuptor cu lamaie si paste se prepara astfel: se pun lamaile taiate in felii groase si 3 catei de usturoi pe fundul unui vas. Se toarna vinul alb. Deasupra se aseaza copanele de pui, stropite cu uleiul de masline si sarate. Se pun la cuptor, la 180 grade, timp de 50 de minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata apoi carnea de pui de pe oase si se taie felii. Se toarna sosul pregatit anterior, strecurat peste paste, se adauga busuiocul si carnea de pui.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Drob de pui
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii