Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Gasiti aceasta reteta de pui umplut, pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.
Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Se amesteca firimiturile de paine cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, intr-un blender. Se adauga costita taiata cubulete si se asezoneaza. Se iau cei doi pui si se introduce amestecul peste carnea de la piept si picioare, sub piele. Se asaza apoi pielea la loc si se prinde totul cu un betisor. Se pun amandoi puii intr-o tava mare si se ung cu unt. Se asezoneaza, apoi se dau la cuptor cca o ora, pana se patrund. Se muta apoi pe un fund de lemn si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune tava pe foc mediu, se adauga faina si se prajesc 1 minut. Se toarna 1 pahar de vin alb si 300 ml supa de pui. Se fierbe compozitia la foc mic timp de 5 minute, apoi se serveste cu puii copti.
Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta se serveste cald, cu salata sau cartofi la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii