Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul es
Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul este acoperit. Se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga scortisoara, zaharul, mierea, ananasul si bananele taiate rondele, si mai lasa 5 min sa fiarba. Migdalele se pregatesc separat. Se decojesc in apa fierbinte si apoi se calesc in ulei.
Se aseza pe un platou bucatile de pui cu sosul si se orneaza cu ananasul, banane si migdale
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii