Pui pe sticla este o reteta de friptura de pui foarte frageda. Gatind puiul pe sticla isi va pastra carnea frageda si aromata.
Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Serviti puiul pe sticla alaturi de garnitura preferata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii