Pui picant

Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1500 g
  • 150 g slanina impanata
  • 4 cepe de apa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4linguri cimbru tocat

Mod de preparare

Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta in putin ulei, se scoate si se pune deoparte. Se introduce ceapa in tigaie si se caleste. Se pudreaza puiul cu sare, piper si boia si se prajeste la foc iute, in tigaia cu ceapa. Se adauga cimbrul si se lasa sa se inabuse bine, in vasul acoperit. Se adauga feliile de ardei gras, slaninuta si se mai lasa pe foc vreo 15 min.
Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc