Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se
Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc mic. Din cind in cind se intoarce puiul si, daca scade zeama, se mai adauga cite o lingura, doua de apa. La sfirsit, se poate pune putin usturoi zdrobit.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii