Turnati pe fundul unei tavi aprox. 1 kg de sare. Stomacul puiului spalat si curatat se presara cu tarhon sau se asaza in el o crenguta de rozmarin. S
Turnati pe fundul unei tavi aprox. 1 kg de sare. Stomacul puiului spalat si curatat se presara cu tarhon sau se asaza in el o crenguta de rozmarin. Se leaga picioarele, aripile se leaga si ele la spate. Pasarea se asaza in tava ‘culcata’ pe spate. Se baga la cuptorul incins si se coace pana se rumeneste bine.
Alte retete recomandate
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii