Pui Tandoori

Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui Tandoori

Ingrediente

  • un iaurt simplu
  • pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita: ghimbir
  • usturoi
  • cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric)
  • coriandru
  • chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1
  • 5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde
  • ardei iuti
  • proaspeti

Mod de preparare

Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.
Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.
Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.


Pui Tandoori se serveste cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci