Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.
Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.
Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.
Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.
Pui Tandoori se serveste cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii