Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, pip
Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust.
Puiul bine uscat se umple cu compozitia de legume si maruntaie si se coase. Se unge cu ulei si vegeta si se asaza pe spate intr-un vas, de preferinta din tuci sau aluminiu, in care s-a pus un strat de circa un cm de sare gronjoasa si se introduce in cuptorul bine incins.
Cind este facut, se taie pe piept si se serveste cu maioneza turnata deasupra.
Se serveste rece sau cald si cu o garnitura de legume natur amestecate cu umplutura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii