Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, pip
Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust.
Puiul bine uscat se umple cu compozitia de legume si maruntaie si se coase. Se unge cu ulei si vegeta si se asaza pe spate intr-un vas, de preferinta din tuci sau aluminiu, in care s-a pus un strat de circa un cm de sare gronjoasa si se introduce in cuptorul bine incins.
Cind este facut, se taie pe piept si se serveste cu maioneza turnata deasupra.
Se serveste rece sau cald si cu o garnitura de legume natur amestecate cu umplutura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii