Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

Pentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se dezoseaza, se spala.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pulpa de berbec - 1
  • 2 kg
  • apa - 800 ml
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 g
  • morcovi - 100 g
  • faina - 50 g
  • otet - 25 ml
  • usturoi - 25 g
  • zahar - 5 g
  • mustar - 25 g
  • foi de dafin - 34 frunze
  • macaroane - 200 g
  • smantana - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se dezoseaza, se spala, se impaneaza cu usturoi si 25 g morcovi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Zaharul se caramelizeaza. Carnea impanata se frige la cuptor intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa. Ceapa si morcovii se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, mustar, sare, otet, 800 ml apa fiarta si foile de dafin. Se adauga carnea fripta si se fierb cca 30 minute. Carnea se scoate si se taie in 10 bucati. Sosul se paseaza peste carne. Se adauga zaharul caramelizat, smantana si se mai fierb 5 minute.

Pulpa de berbec cu sos vanatoresc se serveste calda.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia