Pentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se dezoseaza, se spala.
Pentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se dezoseaza, se spala, se impaneaza cu usturoi si 25 g morcovi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Zaharul se caramelizeaza. Carnea impanata se frige la cuptor intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa. Ceapa si morcovii se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, mustar, sare, otet, 800 ml apa fiarta si foile de dafin. Se adauga carnea fripta si se fierb cca 30 minute. Carnea se scoate si se taie in 10 bucati. Sosul se paseaza peste carne. Se adauga zaharul caramelizat, smantana si se mai fierb 5 minute.
Pulpa de berbec cu sos vanatoresc se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii