Pulpa de gasca cu varza

Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de gasca
  • Sare
  • 3 linguri zahar
  • 1
  • 2 kg varza
  • 1 lingurita piper macinat
  • 60 dkg mere
  • 7-8 hrean proaspat macinat

Mod de preparare

Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le prajim pe toate partile 10 minute in suc propriu. Le scurgem si le punem deoparte. Din grasimea lasata de pulpe lasam 3-4 linguri in oala si caramelizam in ea zaharul, apoi adaugam varza razuita. Presaram cu sare, piper si turnam 4 dl de apa deasupra. Cand fierbe, turnam amestecul intr-o tava si punem pulpele deasupra. Coacem la cuptorul pre-incalzit la foc mediu. Cand carnea devine moale adaugam mere taiate fasii si lasam la cuptor inca 20-25 de minute.
Servim cu hrean si cartofi prajiti.

Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc