Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le
Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le prajim pe toate partile 10 minute in suc propriu. Le scurgem si le punem deoparte. Din grasimea lasata de pulpe lasam 3-4 linguri in oala si caramelizam in ea zaharul, apoi adaugam varza razuita. Presaram cu sare, piper si turnam 4 dl de apa deasupra. Cand fierbe, turnam amestecul intr-o tava si punem pulpele deasupra. Coacem la cuptorul pre-incalzit la foc mediu. Cand carnea devine moale adaugam mere taiate fasii si lasam la cuptor inca 20-25 de minute.
Servim cu hrean si cartofi prajiti.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii